• gepubliceerd
  • leestijd
    ± 1 minuut

De Volkskrant over de participatiewet

Vincent in de Volkskrant over onze werkwijze op de werkvloer: Met minimale aanpassingen en een beetje extra begeleiding kan ik prima mijn werk uitvoeren.’

Werkgevers hebben moeite vacatures te vervullen, maar mensen met een ‘afstand tot de arbeidsmarkt’ plukken daar nauwe­lijks de vruchten van. Onze Niels en Vincent leggen uit hoe het ook kan.

Vincent Wiering

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben vaak nog onvoldoende de kans om te werken wanneer zij dat kunnen. 2 deskundigen leggen in het artikel uit wat er volgens hun moge­lijk is en waar de problemen zitten. Wij ervaren zelf elke dag wat mensen kunnen bereiken wanneer zij werk hebben. Door werk krijg je de kans jezelf te ontdekken. Daar plukt iemand zowel als professional maar ook zeker als mens de vruchten van.

In een interview met De Volkskrant leggen onze collega’s Niels en Vincent uit hoe wij met minimale aanpassingen tot een zo goed moge­lijk resultaat voor de collega’s komen. Vincent: ‘Bedrijven denken dat er een enorme werklast bij komt om mij aan het werk te houden, maar dat is onzin. Met minimale aanpassingen en een beetje extra begeleiding kan ik prima mijn werk uitvoeren.’

Volkskrant Niels en Vincent

Benieuwd naar het hele artikel? Klik dan op de afbeelding!

Wist je dat door diensten in te kopen bij Swink jij als bedrijf kunt helpen om meer mensen met autisme aan het werk te krijgen? Kijk hoe onze specialisten ook jouw bedrijf kunnen helpen!

Andere artikelen: