Over ons

Over ONS

 • Waarom we doen wat we doen

  Samen met onze klanten zorgen we voor duurzaam betaalde banen voor mensen met autisme. Zo kunnen zij onafhanke­lijk en zelfstandig zijn, zich ontwikkelen en hun dromen verwezen­lijken. Met werk op een niveau dat recht doet aan hun kwaliteiten. Dat is onze missie. Door ons specialisme, onze deskundigheid én pragmatische instelling verrassen we onze klanten. We houden ervan om jouw vraagstuk op te lossen.

 • Hoe we doen wat we doen

  Wij zetten de buitengewone kwaliteiten van mensen met autisme in voor onze klanten. We proberen bestaande patronen te doorbreken. Op ons kantoor begeleiden wij collega’s met autisme op maat om zich snel te ontwikkelen tot professionals; als data- of contentspecialist. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn, dat betekent dat er rekening gehouden wordt met de aspecten van autisme. Dat doen we in de vorm van een prikkelarme omgeving, voldoende ruimte om rust te zoeken en duide­lijke afspraken met elkaar te maken.

 • Buitengewone kwaliteiten

  Door ons autisme hebben wij een andere informatieverwerking. Onze focus ligt daarom vooral op de details. Hierdoor zijn we bij uitstek goed in het uitvoeren van secuur werk zoals een analyse maken van je bezoekcijfers. Ook werken we door ons autisme gestructureerd. Ideaal voor bijvoorbeeld je contentmigratie. Online -dienstverlening en autisme is daarom een uitstekende combinatie, zo vinden ook onze klanten.

 • Over Swink

  Swink staat voor ‘to swink’, een oud-Engelse uitdrukking voor ‘hard werken’. Wij zijn een commercieel bedrijf en een social enterprise (sociale onderneming); als je met ons zakendoet kunnen wij nog meer mensen met autisme aannemen. Al meer dan tien jaar bewijzen wij dat winst maken en maatschappe­lijke impact creëren bij Swink prima samengaan.

Meer weten?