Maak kennis met onze zakelijke partners

Wij delen kennis en werken samen met diverse bedrijven en organisaties. Van (externe) ondersteuning van je helpdesk tot data-analyse en contentmanagement Dit zijn onze zakelijke partners:

HVR Group

Communicatiebureau HVR Group ondersteunt organisaties met online communicatie en helpt hen om de omgeving centraal om successen te boeken. De experts van HVR Group verzorgen samen met onze contentspecialisten de redactie van de Rijksoverheidswebsites denkdoeduurzaam.nl en maatwerkvoormensen.nl waar duurzaamheid centraal staat. Een mooie samenwerking waarbij wij ook goed kennis uit kunnen wisselen.

DDHC (Dutch Digital Health Cooperation)

ddhc

De Dutch Digital Health Cooperation is een samenwerking tussen vier organisaties waaronder Swink. Bedrijven kunnen ons daarbij inhuren voor contentmanagement of data-analyse. Het doel van de samenwerking is het samenvoegen van content en de digitale omgeving. De samenwerking bestaat uit:

4Cloud

4Cloud heeft de online Tool PIMS ontwikkeld. In deze tool kun je makkelijk online patientfolders overzetten. PiMS van 4CLOUD® is een unieke online tool die alles biedt wat de zorg nodig heeft voor het beheren van patiënten informatie. Deze tool is veilig, gebruiksvriendelijk en kostenbesparend. Met PiMS wordt altijd actuele info getoond op jouw website, informatiezuilen en EPD. En dat ook nog eens automatisch in de huisstijl. Overstappen op PiMS? Dan denken wij graag met je mee over de aanpak van contentmigratie.

Pleio

Pleio is een samenwerkingsplatform van, voor en door de overheid. Op basis van jouw behoefte biedt Pleio de meest geschikte oplossing: sociaal intranet, samenwerkingsruimte, community/forum of communicatiesite. Wij werken met Pleio samen op het gebied van data analytics met Matomo. Daarnaast voorzien wij de community van Pleio van tips en tricks op het gebied van data analytics.

Piwik Pro

Platform Piwik Pro maakt het mogelijk de weg te analyseren die je bezoeker op de website aflegt (Customer Journey). Dit doen ze door webstatistieken te verzamelen die je vervolgens op een voor jou handige manier in kunt richten.

Voor hen is je privacy behouden heel belangrijk bij het verwerken van die gegevens. Wij zijn Piwik Pro-experts die de klanten van Piwik PRO uitgebreid trainen en helpen bij het inrichten van hun websiterapportages.

Stakeholderwatch

StakeholderWatch logo

Stakeholderwatch haalt op dagbasis sentiment op bij stakeholders in de vorm van data. Dit is te vergelijken met een marktonderzoek, maar door het dagelijks op te halen zit je dichter op de trend wat belangrijke doelgroepen van jouw merk vinden.

Wat vervolgens te doen met al deze data? Wij ordenen deze data graag voor jou en maken er visualisaties van in bijv. een dashboard. Daarnaast kunnen wij andere relevante bronnen toevoegen. Denk hierbij aan media monitoring.

Zo heb je in een overzicht het effect van jouw inspanningen.

Ik wil meer informatie

Velden met een * zijn verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.