Maak kennis met onze partners

B Corp

B Corp is voor bedrijven wat ‘fair trade’ certificering is voor koffie. B Corps zijn gecertificeerd door de non-profit organisatie B Lab als zij voldoen aan de strenge normen voor sociale en maatschappelijke impact, accountability en transparantie.

Swink is sinds april 2015 geregistreerd als Certified Benefit Corporation. Daarmee zijn wij een van de eerste B Corps in Europa.

Social Enterprise

SE-WIJZIJNlogo-klein

Social Enterprise NL is aanjager van de groeiende beweging van sociaal ondernemers die werken aan de economie waarin voor iedereen winst wordt gecreëerd.

Swink is prominent lid vanaf de start van dit netwerk en levert een bijdrage aan het groeiende succes ervan.

FIRA

FIRA is een online register waar de MVO-prestaties van bedrijven worden getoond. Hiermee wordt voor inkopers zichtbaar hoe bedrijven als Swink presteren op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Swink is door FIRA geverifieerd en hiermee wordt de maatschappelijke impact die wij maken beter zichtbaar voor inkopers en andere bedrijven.

‘Op naar de 100.000 banen’ project

‘Op naar de 100.000 banen’ is een overkoepelende wegwijzer die werkgevers ondersteunt om banen voor mensen met een arbeidsbeperking te realiseren. Het doel is om de in het Sociaal Akkoord afgesproken 100.000 extra banen te gaan realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking.

Swink staat ook open voor mensen met een arbeidsbeperking. Daarom steunen wij het ‘Op naar de 100.000 banen’ project.

De Normaalste Zaak

De Normaalste Zaak is een netwerk van MKB-ondernemers en grote werkgevers die het ‘de normaalste zaak’ vinden dat iedereen de kans krijgt om naar vermogen deel te nemen aan de arbeidsmarkt.

Swink is partner van de Normaalste Zaak omdat onze opvattingen over arbeidsmarktparticipatie hetzelfde zijn.

Sociale Zaken

Met het Amsterdams Platform voor Sociale Firma’s zet Stichting De Omslag zich in om Amsterdamse sociale ondernemingen in de etalage te zetten voor gemeente en het bedrijfsleven. Sociale Zaken is de marktplaats voor sociaal verantwoord inkopen.

Swink is partner omdat ook wij vinden dat door het stimuleren van sociaal inkopen de sector wordt verstevigd.

Nudge

Nudge is voor iedereen die iets wil doen op het gebied van duurzaamheid. Het verbindt mensen en organisaties om initiatieven van onderaf te realiseren voor een positieve en blijvende verandering in onze maatschappij.

Swink is vriend van Nudge omdat wij ook de maatschappij in positieve zin willen veranderen.

99vanAmsterdam

De 99vanAmsterdam is hèt netwerk van, straks 99, werkgevers die met elkaar bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt waarin het talent van iedereen die kan en wil werken welkom is.

Swink is lid van de 99vanAmsterdam, omdat ook wij een inclusieve arbeidsmarkt belangrijk vinden.

Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een keurmerk dat TNO toekent aan sociale ondernemingen. Dit onafhankelijke keurmerk beoordeelt de mate waarin een organisatie sociaal onderneemt.

Door sociaal en inclusief te ondernemen heeft Swink een PSO 30+ certificering gekregen.

Ik wil meer informatie

Velden met een * zijn verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.