Buitengewone
partners

Maak kennis met onze zake­lijke partners

Wij delen kennis en werken samen met diverse bedrijven en organisaties. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat we jou optimaal kunnen helpen met je communicatievraagstuk.

 • Piwik Pro

  Met de privacyvriende­lijke analytics tool Piwik Pro analyseer je eenvoudig het gedrag van bezoekers op je website. Door Piwik PRO te gebruiken weet je zeker dat je analytics pakket AVG compliant is. Deze uitgebreide tool bevat alles wat je van een professionele analytics tool verwacht inclusief een Tag Manager.

  Als partner van Piwik PRO kunnen wij je als geen ander helpen met de implementatie en het gebruik van deze tool. Wij helpen je bij het inrichten van de juiste apportages, zodat je het maximale uit je analytics data haalt.

 • HVR Group

  Communicatiebureau HVR Group ondersteunt organisaties met online communicatie en helpt hen om de omgeving centraal om successen te boeken. Samen met de specialisten van HVR Group werken we aan mooie projecten. Een mooie samenwerking waarbij wij elkaar goed kunnen versterken.

 • Voxx

  Voxx Content in Context is een ervaren en creatief business-to-business communicatiebureau. Dit bureau ontwikkelt content met impact voor het bedrijfsleven en overheid.

  Samen met Voxx voeren we mooie projecten uit waarin onze kennis en specialismen elkaar goed aanvullen.

 • 4Cloud

  4Cloud® is de ontwikkelaar van de online tool PiMS. In deze tool kun je makke­lijk online patiëntfolders beheren. PiMS van 4CLOUD® is een unieke online tool die alles biedt wat de zorg nodig heeft voor het beheren van patiënteninformatie. Deze tool is veilig, gebruiksvriende­lijk en kostenbesparend. Met PiMS wordt altijd actuele info getoond op jouw website, informatiezuilen en EPD. En dat ook nog eens automatisch in de huisstijl. Overstappen op PiMS? Dan denken wij graag met je mee over de aanpak van contentmigratie.

 • Pleio

  Pleio is een samenwerkingsplatform van, voor en door de overheid. Op basis van jouw behoefte biedt Pleio de meest geschikte oplossing: sociaal intranet, samenwerkingsruimte, community/forum of communicatiesite. Wij werken met Pleio samen op het gebied van digitale toeganke­lijkheid en data analytics met Matomo. Bovendien voorzien wij de community van Pleio van tips en tricks op het gebied van data analytics.

 • Leene Communicatie

  Leene Communicatie is een full-service-bureau voor interne en externe communicatie. Dit bureau helpt opdrachtgevers om met duide­lijke en aantrekke­lijke communicatie positieve maatschappe­lijke veranderingen tot stand te brengen.

  In de samenwerking met Leene Communicatie versterken we elkaar bij het werken aan communicatieprojecten.

 • Mett

  Met een online platform van Mett vergroot je de betrokkenheid van je doelgroep. Met slimme software en stevige kennis van zaken verbindt Mett mensen, organisaties en werkprocessen. De software van Mett is flexibel en super simpel in gebruik. Daarmee wordt werken makke­lijker.