Kantoor Swink

Adres: Zekeringstraat 33, 1014 BV Amsterdam
Telefoon: 020 – 44 89 060
E-mail: info@swink.nl

KvK nr: 34289213
BTW nr: NL8188.02.820.B01

Routebeschrijving

Route met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Swink ligt vlakbij station Amsterdam Sloterdijk en direct naast metrostation Isolatorweg. Ga vanuit station Isolatorweg naar links en loop het eerste paadje rechts in over het bruggetje. Swink webservices bevindt zich op de 1e etage van het gebouw waar je tegenaan loopt.

Route met de auto

Vanuit Rotterdam/Den Haag

Op de A4 rijd je via de Schiphol tunnel richting Amsterdam. Houdt bij knooppunt De Nieuwe Meer de Ringweg A10 richting Leeuwarden/ Zaanstad aan. Je neemt vervolgens afrit S102 – Westpoort. Bij de verkeerslichten onderaan de afrit ga je rechtsaf en dan de eerste weg links. Ga bij de rotonde naar rechts en draai de parkeerplaats op bij het bord “Zekeringstraat 27-35”. Swink webservices bevindt zich op de 1e etage van het gebouw rechtsachter op het terrein.

Vanuit Amersfoort (A1)/Utrecht (A2)

Komend vanaf de A2/ A1 volg je de Ringweg Zuid (richting Den Haag) en neem je de afslag A10 richting Zaanstad. Je neemt afrit S102 – Westpoort. Bij de verkeerslichten onderaan de afrit ga je rechtsaf en dan de eerste weg links. Ga bij de rotonde naar rechts en draai de parkeerplaats op bij het bord “Zekeringstraat 27-35”. Swink webservices bevindt zich op de 1e etage van het gebouw rechtsachter op het terrein.

Vanuit Zaandam/Alkmaar

Bij het Coenplein volg je de A10 richting Den Haag. Je neemt afrit S102 – Westpoort. Bij de verkeerslichten onderaan de afrit ga je linksaf en dan de eerste weg links na de A10. Ga bij de rotonde naar rechts en draai de parkeerplaats op bij het bord “Zekeringstraat 27-35”. Swink webservices bevindt zich op de 1e etage van het gebouw rechtsachter op het terrein.

Ik wil meer informatie

Velden met een * zijn verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.