Kom in contact

Leuk dat je interesse hebt. We horen via ons contactformulier of contactgegevens graag hoe we exact kunnen helpen!

Kom in contact

Leuk dat je interesse hebt. We horen via ons contactformulier of contactgegevens graag hoe we jou kunnen helpen!

Contactgegevens

E-mailadres
info op swink punt nl
Telefoon
020 – 44 89 060

Bezoekadres

Zekeringstraat 33
1014 BV
Amsterdam

BTW-ID
NL8188.02.820.B01
KVK nummer
34289213

Wij reageren binnen 0 tot 16 kantooruren op jouw mail.

Routebeschrijving

Route met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Swink ligt vlakbij station Amsterdam Sloterdijk en direct naast metrostation Isolatorweg. Ga vanuit station Isolatorweg naar links en loop het eerste paadje rechts in over het bruggetje. Swink bevindt zich op de 1e etage van het gebouw waar je tegenaan loopt.

Route met de auto

Vanuit Rotterdam/Den Haag

Op de A4 rijd je via de Schiphol tunnel richting Amsterdam. Houdt bij knooppunt De Nieuwe Meer de Ringweg A10 richting Leeuwarden/ Zaanstad aan. Je neemt vervolgens afrit S102 – Westpoort. Bij de verkeerslichten onderaan de afrit ga je rechtsaf en dan de eerste weg links. Ga bij de rotonde naar rechts en draai de parkeerplaats op bij het bord “Zekeringstraat 27-35”. Swink bevindt zich op de 1e etage van het gebouw rechtsachter op het terrein.

Vanuit Amersfoort (A1)/Utrecht (A2)

Komend vanaf de A2/ A1 volg je de Ringweg Zuid (richting Den Haag) en neem je de afslag A10 richting Zaanstad. Je neemt afrit S102 – Westpoort. Bij de verkeerslichten onderaan de afrit ga je rechtsaf en dan de eerste weg links. Ga bij de rotonde naar rechts en draai de parkeerplaats op bij het bord “Zekeringstraat 27-35”. Swink bevindt zich op de 1e etage van het gebouw rechtsachter op het terrein.

Vanuit Zaandam/Alkmaar

Bij het Coenplein volg je de A10 richting Den Haag. Je neemt afrit S102 – Westpoort. Bij de verkeerslichten onderaan de afrit ga je linksaf en dan de eerste weg links na de A10. Ga bij de rotonde naar rechts en draai de parkeerplaats op bij het bord “Zekeringstraat 27-35”. Swink bevindt zich op de 1e etage van het gebouw rechtsachter op het terrein.