• gepubliceerd
  • leestijd
    ± 1 minuut

Een buitengewoon partnership met Piwik PRO

Vol trots kunnen wij melden dat wij vanaf nu een officieel partnership aan zijn gegaan met Piwik PRO. Een mooie stap voor onze data analyse diensten.

Wij blijven continu investeren in onze data-analyse dienstverlening. Vol trots kunnen wij melden dat wij vanaf nu een officieel partnership zijn aangegaan met Piwik PRO.

Wat is Piwik PRO?

Piwik PRO maakt het moge­lijk de weg te analyseren die je bezoeker op de website aflegt (customer journey). Dit doen ze door je webstatistieken te verzamelen die je vervolgens op een voor jou handige manier in kunt richten. Bij het verwerken van data staat privacy bij Piwik PRO centraal. Wij zijn Piwik PRO-experts die de klanten van Piwik PRO uitgebreid trainen en helpen bij het inrichten van hun websiterapportages. Wij vertalen de strategie van jouw organisatie naar concrete metingen op de website. Dat doen we in de vorm van meetplannen die je kunt gebruiken om te rapporteren, analyseren en te sturen.

Betere en specifiekere dienstverlening

Het partnership met Piwik PRO zorgt ervoor dat onze specialisten zich buitengewoon uitgebreid kunnen specialiseren qua kennisniveau en daardoor jou als klant optimaal kunnen helpen. Onze dienstverlening op het gebied van data-analyse kan hierdoor extra stappen maken. De toegang tot de kennis en kennisbank van Piwik PRO zorgt ervoor dat wij ons werkproces specifieker aan kunnen passen op jouw wensen. Dat zorgt ervoor dat het eindproduct nog beter aansluit bij wat jij als uitvoerend medewerker nodig hebt.

Piwik PRO gebruiken om je KPI’s te monitoren

Binnen de meeste organisaties is veel data beschikbaar. De uitdaging is die data te ontsluiten, analyseren en helder te presenteren. Met behulp van business intelligence tools als Piwik PRO kun je data gebruiken om je KPI’s continu te monitoren. Maar onze data analytics-vaardigheden gaan verder: nieuwe verbanden ontdekken en bepalen wat goed gewerkt heeft. Daarmee kunnen wij je adviseren om daarop verder in te zetten. Op een manier die goed meetbaar is, zodat je in de toekomst kunt zien of het structureel werkt. Wij geven je inzichten waarmee je datagedreven beslissingen kunt nemen. Daardoor presteert je organisatie beter.

Tijdens het intakeproces kijken wij naar wat jouw vraag is. Waar moet het eindproduct antwoord op geven? Op die manier kunnen wij je helpen om duide­lijkheid te krijgen in de enorme bak gegevens die je als organisatie verzamelt.

Meer weten?

Wij helpen je graag met je data-analyse! Vragen? Neem gerust contact met ons op.