Buitengewoon

DATA ANALYTICS

Het belang van data

Binnen elke organisatie is veel data beschikbaar en online data wordt hierin steeds belangrijker. Er liggen uitdagingen bij het ontsluiten van de juiste data, het analyseren van deze data en bij het helder presenteren en bruikbaar maken van data-inzichten. Onze ervaren data-analisten kunnen op een prettige en doelgerichte wijze ondersteuning bieden binnen dit gehele proces.

Vanaf het eerste moment dat we ondersteunen kunnen we de juiste richting geven en toewerken naar een data-gedreven organisatie; Een organisatie die nu en in te toekomst onderbouwd haar besluiten neemt en data verzamelt die gericht is op haar te behalen doelstellingen.

Hoe gaan we te werk?

Waarschijn­lijk heb je zelf al zicht op waar jouw organisatie ondersteuning kan gebruiken. Na ons eerste gesprek zullen we een aantal vragen stellen om een indruk te krijgen van de organisatie en waar jullie staan. Zo kunnen we bepalen hoe we jouw organisatie het beste kunnen helpen. We kijken hierbij onder andere naar de (web-)strategie van de organisatie en hoe data de strategie kan ondersteunen.

Afhanke­lijk van hoe we de organisatie de grootste stappen voorwaarts kunnen helpen zetten, bieden we een aantal diensten aan. Dat zijn: het opstellen van een meetplan, het geven van trainingen of workshops, een consultancy traject en het ontwerpen en inrichten van een dashboard. Meer weten?

Neem contact op

  • Visualisaties in PowerBI of Tableau

    We hebben veel ervaring met bekende BI tools als Microsoft PowerBI en Tableau. Met deze tools kun je data importeren, analyseren en visualiseren. Deze visualisaties geven je een helder overzicht van wat voor jouw organisatie belangrijk is. Op die manier haal je inzichten uit de data die jouw bedrijf beter helpt te presteren. Door de data die je al hebt te gebruiken, krijgt deze waarde voor jouw business.

  • Gepersonaliseerd en altijd up to date

    Datavisualisaties in BI tools zijn heel flexibel. Je kunt ze personaliseren, zodat je de data ziet die voor jou belangrijk zijn. Onze specialisten zorgen voor visualisaties op maat in je eigen huisstijl. Bovendien is de data altijd up to date, doordat de BI tools gekoppeld worden aan de databronnen. Dat werkt veel sneller en beter dan handmatig analyses met Excel uitvoeren.

Autisme en data analytics

Onze specialisten hebben autisme en dat is voor data-analyse een groot voordeel. Niet alleen hebben we veel technische kennis in huis, maar hebben we door ons autisme ook een sterk analytisch ontwikkeld denkvermogen. Bovendien werken we nauwkeurig met oog voor detail. Daardoor ben je ervan verzekerd dat je data goed wordt verwerkt en geanalyseerd. Bovendien zien onze specialisten sneller verbanden dan mensen zonder autisme en komen ze met verrassende inzichten.