Buitengewone KERNWAARDEN

Waar staan we voor?

Wat zijn de kernwaarden die wij met elkaar delen en als vanzelfsprekend beschouwen? We hebben met elkaar besproken wat voor ons bedrijf belangrijke waarden zijn. Niet alleen voor onszelf maar ook in de samenwerking met onze klanten. Voor ons zijn de volgende drie kernwaarden vanzelfsprekend in de cultuur van ons bedrijf.

 • Wij zijn deskundig

  Wij zijn vakspecialisten en zetten onze expertise in voor onze klanten. Hierin zijn we ambitieus; we streven ernaar om de experts te zijn in ons vakgebied. Omdat we dat zelf willen, maar ook om onze klanten de beste oplossingen te bieden. Vraagstukken waarvoor geen vanzelfsprekende oplossingen zijn, lossen we op door ‘outside the box’ te denken. Dit vinden wij de leukste uitdagingen omdat we daarbij al onze kennis en kunde kunnen inzetten.

 • Wij geloven in persoon­lijke groei

  Groeien bij Swink is jezelf ontwikkelen. Uiteraard in je vakgebied maar juist ook als mens. In een veilige omgeving geven we elkaar de ruimte en helpen we elkaar om persoon­lijk te groeien. Iedereen op zijn eigen niveau en tempo. Wat we met en van elkaar bij Swink leren, draagt eraan bij dat we onze dromen kunnen verwezen­lijken.

 • Wij zijn transparant

  Bij Swink kunnen we onszelf zijn, omdat we respectvol met elkaar omgaan en eer­lijk en open naar elkaar zijn. De feedback die we elkaar geven is bedoeld om elkaar te helpen. We weten wat we aan elkaar hebben. Open zijn wil niet zeggen dat je alles moet vertellen. Het gaat erom dat we geen verborgen agenda’s hebben en dat we elkaar kunnen vertrouwen.

  Voor onze klanten geldt hetzelfde. We zijn eer­lijk en open naar onze klanten. Vooral als iets niet goed gaat. Partners moeten elkaar kunnen vertrouwen en transparantie is daarvoor een randvoorwaarde.

Ik wil meer informatie