Buitengewoon

Content­management

Content­management door Swink

De inhoud (content) van je website moet aantrekke­lijk en actueel zijn. Zo blijven je bezoekers terugkomen. Organisaties vinden content schrijven en plaatsen vaak complex. Ze missen de tijd, kennis en capaciteit om hun website, CMS of helpdesk bij te houden. Content­management door Swink is dan de oplossing.

  • Website onderhoud: geen CMS is te complex

    Het bijhouden van je website vereist ervaring met het CMS (Content Management Systeem) waarin die is gebouwd. Vaak ontbreekt bij organisaties de kennis en capaciteit om dit foutloos te doen. Content­management is onze expertise. Wij werken onder andere in Joomla, Bloomreach en WordPress en kennen de ins en outs van deze systemen. Hierdoor zijn wij de schakel tussen jouw communicatieafdeling en je websitebezoekers.

  • Patiënten informatiefolders beheren opnieuw uitgevonden

    Bij het beheren van informatie voor patiënten komt veel kijken. De specialist moet de juiste info aanleveren, de afdeling communicatie verzorgt de redactie, de DTP’er zorgt voor de opmaak in de huisstijl en het webbureau plaatst de folders op de website. Wat als er nu één veilig en gebruiksvriende­lijk systeem is dat dit allemaal automatiseert? En dat er daarnaast óók nog een partij met specialisten is die voor vlekkeloze invoer en contentbeheer zorgt? Dankzij de software van 4CLOUD® en de expertise van Swink wordt het beheer van patiëntenfolders sneller en beter dan ooit!

Hoe wij jou kunnen helpen met content­management

Mensen met een vorm van autisme zijn nauwkeurig en volgen zorgvuldig je procedures. Onze kracht is dat we rekening houden met de invloed van content op je gebruiker én je Google ranking. Hierdoor ben je verzekerd van aansprekende content voor je doelgroep, die bijdraagt aan je online doelstellingen

Voor wie

Voor (middel)grote organisaties die externe capaciteit zoeken voor hun CMS-beheer, helpdesk of webredactie. Onze contentspecialisten ondersteunen je bijvoorbeeld door pagina’s te bouwen, praktisch advies te geven en door foutmeldingen op te lossen. Wij adviseren op het gebied van content, maar houden ook rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Wij helpen je om de kwaliteit van je online omgeving buitengewoon te verbeteren.

Vraag de whitepaper aan

Vraag via dit formulier onze whitepaper aan over contentmigratie. Hierin lees je in detail de stappen die nodig zijn voor het uitvoeren van een contentmigratie.