Buitengewone

Consultancy

Digitale toeganke­lijkheid consultancy

Als je aan de slag gaat met digitale toeganke­lijkheid, kom je voor verschillende uitdagingen te staan. Dan is het fijn als je een hulplijn in kunt schakelen. Liefst een die je altijd met raad en daad bijstaat en op elke vraag een antwoord heeft. Gelukkig heb je die hulplijn nu gevonden, want dat zijn wij! Dankzij ons partnernetwerk van experts kunnen wij je bij elke stap van je route naar toeganke­lijkheid helpen.

Waarom consultancy voor digitale toeganke­lijkheid

Weet je niet waar je moet beginnen met digitale toeganke­lijkheid? Vraag je je af hoe je de rest van je organisatie meekrijgt op de route naar toeganke­lijkheid? Heb je een technisch toeganke­lijkheidsprobleem? Of heb je praktische hulp nodig bij het opstellen van de toeganke­lijkheids­verklaring? Wat je vraag over toeganke­lijkheid ook is, je kunt bij ons terecht. Onze consultants helpen je met vragen die te maken hebben met het proces tot praktische uitdagingen waar je tegenaan loopt.

consultant

Digitale toeganke­lijkheid consultancy wanneer jij het nodig hebt

Er komt veel bij kijken als je als organisatie toeganke­lijk wilt worden. Onze specialisten en de consultants waar wij mee samenwerken kunnen jou dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring hier goed bij helpen. Hoe en wanneer jij het nodig hebt. Of je nu even wilt sparren, onderbouwde expertise nodig hebt of het hele proces wilt uitstippelen. De experts uit ons partnernetwerk en wij staan voor je klaar. Samen weten we alles van de techniek en wette­lijke kaders rondom toeganke­lijkheid. Maar ook over organisatieverandering en hoe je dat aanpakt.

Waarom Swink de juiste keuze is

Wij werken samen met experts die autoriteit zijn op het gebied van digitale toeganke­lijk­heid. Hierdoor ben je verzekerd van consultancy waar je écht verder mee komt. Wat jouw vraag ook is, wij hebben de benodigde expertise in huis. Bovendien kun je door bij Swink in te kopen ge­lijk je SROI verplichting invullen!

logo pwc
antonius
triodos logo
nyenrode logo
aumc academie
abrona

Meer weten?

Vind je digitale toeganke­lijkheid en daarmee toeganke­lijke informatie voor iedereen ook belangrijk? En wil je meer weten over hoe wij dit samen met jou kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.