Herken jij je hierin?

Misschien herken je het wel: je bent heel goed in je werk, maar toch zit je niet op je plek. Je hebt veel taken om te doen. Maar net als je begonnen bent, komt de volgende taak. Welke doe je nu als eerst? En wat moet je met die mails die maar binnenstromen? En met die collega die aan je bureau staat die nu toch echt dat probleem opgelost wil hebben. En alle gesprekken die om je heen gevoerd worden. En je telefoon die afgaat. En… kortom, je raakt overbelast.

Werken met autisme

Voor veel mensen met autisme is dit heel herkenbaar. Je bent heel goed in je werk, maar de werkomgeving maakt dat het werk je zwaar valt. Het constant aanpassen aan je collega’s en werkomgeving kost veel energie. Zoveel dat je niks meer overhebt voor je privéleven. Het kan zelfs zo ver gaan dat je uitvalt. Gelukkig kan het ook anders. Er zijn bedrijven die voor een werkomgeving zorgen die aangepast is op mensen met autisme. Swink is er daar een van.

Veel van onze medewerkers hebben in vergelijkbare situaties gezeten. Onze medewerkers zijn opgebloeid sinds ze bij Swink werken. Dat laat zien hoe belangrijk een fijne werkomgeving is waar je jezelf mag en kunt zijn. Er wordt zeker hard gewerkt, maar er blijft genoeg energie om daarnaast leuke dingen te doen. Zoals sporten, musea bezoeken, reizen maken, hobby’s uitoefenen, etc.

Wat werken bij Swink anders maakt

Swink is een internetbureau waar we diensten leveren van hoge kwaliteit dankzij de talenten van onze medewerkers. Dat klinkt nog niet heel bijzonder. Maar onze medewerkers maken ons bureau uniek. Zij hebben namelijk allemaal autisme.

Bij Swink zorgen we voor een werkomgeving waarin jij kunt doen waar je goed in bent. Onze medewerkers zijn daarbij onze belangrijkste adviseurs. We werken bijvoorbeeld met een duidelijke planning. Daarin staat heel concreet wat je die dag moet doen en hoeveel tijd eraan gewerkt mag worden. Dan hoef jij je daar niet druk over te maken en kun je je concentreren op waar jij goed in bent. Samen zorgen we er ook voor dat er zo min mogelijk onnodige omgevingsprikkels zijn.

Interesse?

We zijn (voor de toekomst) altijd op zoek naar buitengewone specialisten. Met name zijn we op zoek naar:

  • Webanalisten
  • Data analisten
  • Contentspecialisten

Pas jij in de functieomschrijving van een van bovenstaande functies en wil je graag bij ons werken? Stuur dan een open sollicitatie naar werken@swink.nl ter attentie van Niels van Buren.

Solliciteer direct

Velden met een * zijn verplicht