Buitengewone
Training

Digitale toeganke­lijkheid training

Wil je als organisatie digitaal toeganke­lijk worden? Dan is het belangrijk dat de medewerkers hiervoor de juiste kennis en vaardigheden hebben. Onze toeganke­lijkheid trainingen zijn hiervoor de oplossing. Een belangrijke stap om als organisatie te voldoen aan de toeganke­lijkheidswetgeving.

Waarom training voor digitale toeganke­lijkheid

Hoe maak je pdf-bestanden toeganke­lijk? Hoe maak je als webredacteur toeganke­lijke content? Waar moet je als webdeveloper rekening mee houden voor toeganke­lijkheid? Hoe krijg je de rest van je organisatie mee op de route naar toeganke­lijkheid? Dit zijn allemaal voorbeelden van vragen waar onze trainingen je bij helpen.

Toeganke­lijkheid trainingen door experts

Om toeganke­lijkheid echt binnen je organisatie te verankeren is het belangrijk dat de betrokkenen weten wat ze daarvoor moeten doen. Om je website toeganke­lijk te houden is het bijvoorbeeld belangrijk dat nieuwe content ook toeganke­lijk is. Wij bieden daarom samen met gespecialiseerde partners trainingen aan waarin medewerkers de juiste kennis en vaardigheden opdoen. Op basis van de behoefte van jou en je collega’s maken we een trainingsprogramma op maat.

Neem contact op

Waarom Swink de juiste keuze is

Onze trainingen worden gegeven door ervaren accessibility professionals. We werken hiervoor samen met partners met jarenlange ervaring op het gebied van digitale toeganke­lijkheid. Hierdoor ben je verzekerd van de beste digitale toeganke­lijkheid trainingen.

Voor wie

Voor (middel)grote organisaties die hun online communicatie toeganke­lijk willen maken. Wij helpen je met het proces om digitale toeganke­lijkheid te verankeren, doen een toeganke­lijkheidsaudit voor je website en maken je content toeganke­lijk. Zo voldoe je aan de vereisten van de WCAG 2.1 norm / webrichtlijnen.

antonius
triodos logo
logo alrijne2
nyenrode logo
accenture
logo pwc

Meer weten?

Vind je digitale toeganke­lijkheid en daarmee toeganke­lijke informatie voor iedereen ook belangrijk? En wil je meer weten over hoe wij dit samen met jou kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.