Buitengewone

CONTENTMIGRATIE

Contentmigratie door Swink

Is je organisatie toe aan een nieuwe website? Of is je Content Management Systeem (CMS) verouderd? Onze migratiespecialisten helpen je graag met het overzetten van inhoud naar de nieuwe omgeving. Wij bieden je een flexibele service én de zekerheid dat je contentmigratie buitengewoon snel en zorgvuldig gebeurt.

Gedegen contentanalyse: wat gaat mee?

Voordat we beginnen met overplaatsen, inventariseren we eerst je pagina’s, afbeeldingen en video’s (= content). Daarna maken we een gedegen analyse van je content. Welke pagina’s worden het meest bezocht en moeten daarom zeker mee naar de nieuwe omgeving? En welke moet je verbeteren of kun je beter achterlaten? Met de analyse van onze specialisten krijg je antwoord op deze vragen. Zo kun je beslissingen maken op basis van feiten in plaats van op gevoel.

Lees ook: Gids voor website migratie met behoud van SEO-waarde

Overzetten van je content

Onze migratiespecialisten zijn ervaren in het snel en zorgvuldig overzetten van je pagina’s en andere content. Bij het overzetten ervan beoordelen onze specialisten die ook op zoekmachinewaarde (=SEO) zodat je pagina’s hoog in Google (blijven) tonen. Verder kunnen wij content voor je redigeren en teksten schrijven. Je nieuwe website biedt dan actuele en aantrekke­lijke informatie.

Voor wie

Voor (middel)grote organisaties die externe capaciteit zoeken voor hun CMS-beheer, helpdesk of webredactie. Onze contentspecialisten ondersteunen je bijvoorbeeld door pagina’s te bouwen, praktisch advies te geven en door foutmeldingen op te lossen. Wij adviseren op het gebied van content, maar houden ook rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Wij helpen je om de kwaliteit van je online omgeving buitengewoon te verbeteren.

accenture
partners jeugd
logo pwc
amsterdam logo
antonius
abrona

Meer weten?