• gepubliceerd
  • leestijd
    ± 2 minuten

Terugblik op 2020

Het jaar 2020 was een buitengewoon jaar voor ons. Van webinars tot de nieuwe dienst toeganke­lijkheid. In dit overzicht blikken wij terug.

De jaarwisseling staat al bijna voor de deur, dus het is tijd om even terug te kijken op het afgelopen, bijzondere, jaar. Van mooie persoon­lijke stappen tot een hele nieuwe dienst. Dit was 2020 bij Swink.

dromen

Een toeganke­lijke toekomst…

Eén van de grote stappen die wij dit jaar mochten maken was het opstarten van onze nieuwe dienst Digitale Toeganke­lijkheid. In sneltreinvaart hebben meerdere van onze collega’s buitengewoon veel kennis opgedaan over toeganke­lijke websites en het testen ervan. Hierdoor kunnen wij nu testen of jouw website digitaal toeganke­lijk is en je helpen bij het toeganke­lijk maken van je PDF’s.thuis

De stap naar thuiswerken….

Ook wij gingen vanwege corona vanaf maart thuiswerken. Voor sommigen was dat een makke­lijke overgang, anderen hadden er meer moeite mee. Maar iedereen liet zien met de juiste ondersteuning flexibel om te kunnen gaan met het nieuwe werken. Onze online sociale contacten, zoals een quiz, bingo en samen knutselen maken dat we – ondanks de fysieke afstand – toch nog een beetje samen zijn.

rocks

Rockefeller habits en werken aan onze ‘rocks’

Dit jaar is iedereen gestructureerd aan de slag gegaan met het maken en behalen van kwartaaldoelen, onze ‘rocks’. Dat doen we volgens de Rockefeller habits methode. Met als resultaat onder andere een geheel nieuwe dienst, een gestroomlijnde en vernieuwde manier van werken binnen het datateam en een mooi plan om onze website en huisstijl een toeganke­lijkheids-facelift te geven. Daarnaast hebben collega’s Marcel en Marijn zich bij het salesteam gevoegd en boeken daar mooie resultaten. Volgend jaar gaan we uiteraard weer fris verder onze doelen, dus blijf onze nieuwsbrief en social media volgen om op de hoogte te blijven!

webinars

Een wervelwind aan webinars

Het kán je bijna niet ontgaan zijn dat wij dit jaar nogal wat webinars georganiseerd hebben. Met Patient Journey Lab gaven we een reeks webinar over data en patient journeys, met 4Cloud over patientenfoldersysteem PiMS, met Pleio over Matomo en met onder andere Ron Beenen over digitale toeganke­lijkheid. Benieuwd wat we voor volgend jaar op de planning hebben? Hou onze nieuwsbrief en social media in de gaten!

2021

Een blik in de toekomst….

De start van 2021 lijkt voor ons een mooie te zijn. We mogen drie nieuwe collega’s gaan verwelkomen die toeganke­lijkheidsonderzoeker worden en er staan een paar mooie en grote projecten in de planning. Op naar meer banen voor mensen met autisme!

Namens iedereen bij Swink fijne feestdagen en een voorspoedig 2021!