• gepubliceerd
  • leestijd
    2 minuten

Vernieuwing PSO 30+ certificaat

Swink heeft een vernieuwing van het PSO 30+ certificaat op Trede 3 ontvangen. Het certificaat toont aan dat we werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij de PSO notering hoort een audit om te zien of je aan de juiste voorwaarden voldoet om in aanmerking te komen voor het certificaat.

Wat is PSO?

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. De PSO is inmiddels uitgegroeid tot de lande­lijke norm voor sociaal ondernemen. Benieuwd naar wat PSO bij Swink betekent voor jou als klant? Kijk dan op Swink en het PSO Keurmerk.

Overhandiging van het PSO 30+-certificaat aan Swink

Overhandiging van het PSO 30+-certificaat aan Swink

Swink en de PSO

Wij zijn het eerste internetbureau in Nederland dat het PSO 30+-certificaat heeft gekregen. We zijn buitengewoon trots dat PSO Nederland met de vernieuwing een bevestiging geeft dat wij op de goede weg zijn. Hoewel Trede 3 de hoogste trede is, zijn wij er nog niet. Ons doel is nog duide­lijker te definiëren op welke wijze de inzet van onze medewerkers een meerwaarde heeft voor organisaties.

Onze medewerkers hebben autisme of een aanverwante beperking en daardoor een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij voldoen hierdoor ruimschoots aan de richtlijnen van de Participatiewet. Ons PSO-Trede 3 laat dit ook zien. Dat maakt ons bij uitstek in staat om samen met anderen social return te creëren en zorgt ervoor dat wij een hoge social return on investment (SROI) kunnen bieden. Door duurzaam in te kopen bij Swink realiseren organisaties social return én krijgen daarnaast hoogwaardige dienstverlening van de online specialisten. Lees hier meer over onze dienstverlening en wat ons bijzonder maakt.

Voordelen SROI bij Swink

Door SROI bij Swink geef je als bedrijf een stukje terug aan de maatschappij en kun je maatschappe­lijke impact creëren. Onze medewerkers kunnen zich hierdoor zowel persoon­lijk als op vakinhoude­lijk niveau ontwikkelen.

Met de juiste begeleiding kunnen zij hun eigen specifieke talenten optimaal benutten binnen de verschillende diensten die wij als Swink uitvoeren.