• gepubliceerd
  • leestijd
    < 1 minuut

Swink wint FD Gazelle 2019

Wij zijn één van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee zijn wij FD Gazelle 2019 geworden. Een buitengewoon mooie erkenning van de groei die wij doormaken als sociale onderneming de laatste jaren.

fd gazelle

Wat is de FD Gazelle?

Nina Brugman houdt de Gazelle Award vast

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Bij de feeste­lijke uitreiking maken we tevens de allersnelste groeiers per regio bekend. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de

omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

Wij zijn buitengewoon trots op deze prijs waardoor onze kernwaarden als sociale onderneming nog duide­lijker zichtbaar worden. Hét bewijs dat Swink op de goede weg is om steeds meer mensen met autisme in dienst te kunnen nemen. Op die manier zorgen wij voor een stabieler leven voor de collega’s die ook nog eens de ruimte krijgen zichzelf persoon­lijk en professioneel te ontwikkelen.