Het VU medisch centrum heeft zijn opleidingstaken ondergebracht in een eigen opleidingscentrum, VUmc Academie. De academie verzorgt zo’n 200 opleidingen. Daarnaast bieden ze er maatwerktrajecten en e-learning modules aan.

VUmc Amstel Academie maakt gebruik van deze buitengewone Swink diensten:

Contentcreatie, Contentmanagement, Contentmigratie

Lees hier het klantverhaal van de VUmc Amstel Academie.

“Wij hebben in Swink een professionele helpdesk gevonden, die ons op afstand taken uit handen neemt en ons ondersteunt bij losse klussen op gebied van onderwijs logistiek. Medewerkers van Swink zijn coöperatief en alert en doorzien de systemen snel. Doordat ze goed ingevoerd zijn worden problemen snel opgelost en vragen afdoende.”

Martin Straks

Adviseur e-learning

Buitengewoon fijn van Swink

De migratie was een complexe operatie die nauwkeurigheid, snelheid en flexibiliteit vereiste. Wij hadden tijdens het proces nauw contact met de opdrachtgever en hielden hem door middel van overleg en updates via de mail op de hoogte van de stand van zaken.

Swinker aan het woord

Portret Vincent Wiering

“Bij de e-learning helpdesks komen zeer gevarieerde vragen binnen. Je leert daardoor het helpdesksysteem steeds beter kennen, waardoor je vragen en problemen sneller en beter leert oplossen.”

Contentspecialist