Gemeente Moerdijk

Een toeganke­lijke gemeente

De gemeente Moerdijk is met 184 km² qua oppervlakte de op een na grootste gemeente van Noord-Brabant. Moerdijk bestaat uit elf dorpen en stadjes en heeft bijna 37.000 inwoners.

Opdracht

Onze specialisten digitale toeganke­lijkheid ondersteunen de gemeente Moerdijk bij het digitaal toeganke­lijk worden. We voerden een toeganke­lijkheidsaudit uit voor de site www.moerdijk.nl en inventariseerden de pdf-bestanden die op deze site staan. De gemeente is meteen aan de slag gegaan om de bevindingen uit de audit te repareren.

“De samenwerking met Swink verloopt prettig. De lijntjes zijn kort, het contact is fijn en we krijgen snel reactie en hulp.”

Rob van Gool

Specialist Online Communicatie bij de gemeente Moerdijk

Buitengewoon fijn van Swink

Nadat de gemeente Moerdijk de problemen uit de audit had gerepareerd, voerden we een hercontrole uit. Zo wist de gemeente of zij op de goede weg was en kon ze haar toeganke­lijkheids­verklaring actualiseren.

Swinker aan het woord

“Dit is een van mijn eerste opdrachten toen ik gestart ben met de opleiding tot toeganke­lijkheidsspecialist. Ik heb hier veel van geleerd en ben blij dat we dit met het team naar tevredenheid hebben kunnen afronden.”

Yannick Splinter

Specialist Digitale Toeganke­lijkheid

Website:
moerdijk.nl
Teamleden:
YannickPeterRenate