• gepubliceerd
  • leestijd
    ± 1 minuut

Gratis masterclass online optimalisatie

Geef je op voor onze masterclass online optimalisatie op 16 juni! Leer in een middag de basis van SEA met AdWords, Analytics en SEO.

De website van een organisatie is een belangrijk visitekaartje en kanaal voor meer klanten. Toch valt het rendement van de website vaak tegen. Er komen niet zoveel bezoekers naar de site of het levert geen nieuwe klanten op. Hoe zorg je er nu voor dat je website beter wordt gevonden? Moet je adverteren in de zoekresultaten van Google met Google AdWords en hoe doe je dat dan? En wat betekenen al die cijfers in Google Analytics en wat moet ik ermee doen?

Komen deze vragen je bekend voor? Dan is onze masterclass online optimalisatie iets voor jou! In een middag vertellen we je de basisbeginselen van zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en webanalytics.

Schrijf je in voor de gratis masterclass op 16 juni!

Update 1 mei:

Er is heel enthousiast gereageerd op deze uitnodiging voor de masterclass. Veel mensen hebben zich inmiddels aangemeld. Daar zijn we erg blij mee. Dit betekent wel dat de masterclass van 16 juni VOL zit. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan alsnog aan en reserveer zo alvast een plekje voor de volgende masterclass later dit jaar!

Wat kun je verwachten?

Tijdens de masterclass leggen we uit hoe zoekmachineoptimalisatie werkt, hoe je het beste adverteert in Google met AdWords en hoe je data uit Google Analytics kunt benutten. Zo leer je de basisbeginselen en weet je waar je op moet richten om jouw website te verbeteren. Bovendien doen we van tevoren een korte scan van je site, zodat je na de masterclass direct aan de slag kunt met verbetertips specifiek voor jouw website!

Bekijk hier een filmpje van een eerdere Masterclass:

Praktische informatie

Voor wie: communicatiemedewerkers of online marketeers die zich bezighouden met de online marketing of het beheer van de website van een organisatie.

Word je gesteund door het Anton Jurgens Fonds of Stichting Doen, dan kunnen we je ook nog een extra leuk aanbod doen als je diensten van ons wilt afnemen. Je krijgt dan name­lijk 50% korting op onze tarieven!

Wanneer: 16 juni 2017 van 15:00 tot 17:00 met aansluitend een borrel.

Waar: Swink, Donauweg 10 in Amsterdam.

Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt!