Digitale toegankelijkheid: zo bereik je echt je hele doelgroep

Dat je deze pagina bekijkt, betekent dat je het belangrijk vindt dat je online dienstverlening voor iedereen bruikbaar is. Maar hoe word je digitaal toegankelijk?

Digitaal toegankelijk worden doe je niet zomaar even. Het is een organisatievraagstuk, omdat alle interne en externe stakeholders hierbij betrokken moeten zijn. Daarnaast gaat toegankelijkheid om het verbeteren van de content en techniek over je verschillende communicatiekanalen.

Kortom, het verankeren van toegankelijkheid binnen je organisatie is een grote uitdaging. Gelukkig hoef je er niet alleen voor te staan. Wij nemen je bij de hand, zodat alle communicatie van jouw organisatie toegankelijk is. Iets dat burgers, klanten én Google zeer zullen waarderen.

Wat is digitale toegankelijkheid?

De voordelen van digitale toegankelijkheid

Hoe wij jou kunnen helpen met toegankelijkheid

Wij adviseren en ondersteunen je in het toegankelijkheidsproces. De uitvoering nemen onze specialisten ook graag van je over.

Wat wij doen:

  • Toegankelijkheid procesbegeleiding en advies: we helpen je op weg met een inventarisatie, prioritering en roadmap, begeleiden je in dit proces en geven concrete adviezen.
  • Toegankelijkheid audit: we doen een toegankelijkheidsaudit voor je website. Met deze accessibility scan weet je precies waar de verbeterpunten zitten om te voldoen aan de WCAG 2.1 richtlijnen.
  • Content toegankelijk maken: we repareren gevonden fouten in je content en maken content zoals pdf’s toegankelijk.
  • Toegankelijkheid trainingen: we borgen de benodigde kennis door redacteuren te trainen, zodat ze precies weten waar ze op moeten letten.

Stap voor stap helpen we jouw organisatie en communicatie toegankelijk te maken.

Vijf redenen waarom Swink de juiste keuze is

  1. Onze specialisten zijn getrainde accessibility professionals.
  2. We werken samen met partners met jarenlange ervaring op het gebied van toegankelijkheid.
  3. We kunnen langdurig gefocust en nauwkeurig werken, doordat we autisme hebben.
  4. We weten alles over goede content schrijven en SEO en kunnen je ook tips geven voor het verbeteren van jouw content.
  5. We zijn een sociale onderneming met het PSO 30+ certificaat. Koop bij ons in en vul zo gelijk je SROI verplichting in.

Voor wie

Voor (middel)grote organisaties die hun online communicatie toegankelijk willen maken. Wij helpen je met het proces om toegankelijkheid te verankeren, doen een toegankelijkheidsaudit voor je website en maken je content toegankelijk. Zo voldoe je aan de vereisten van de WCAG 2.1 norm / webrichtlijnen.

Ik wil meer informatie

Velden met een * zijn verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.