Samen impact maken:

Wij vinden het creëren van impact buitengewoon belangrijk. Bij Swink doen we dat door banen te creëren voor mensen met autisme. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met initiatieven die allemaal op hun eigen manier impact maken:

B Corp

Het keurmerk B Corp is voor bedrijven wat ‘fairtrade’-certificering is voor koffie. Bedrijven ontvangen dit certificaat als zij voldoen aan de strenge normen voor sociale en maatschappelijke impact, verantwoording en transparantie. De non-profitorganisatie B Lab verzorgt deze certificering. Swink is sinds 2015 een Certified Benefit Corporation. Daarmee zijn wij een van de eerste B Corps in Europa.

Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een keurmerk dat TNO toekent aan sociale ondernemingen. Dit onafhankelijke en wetenschappelijk onderbouwd keurmerk beoordeelt de mate waarin een organisatie meer dan gemiddeld sociaal onderneemt.

Door sociaal en inclusief te ondernemen en banen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is Swink in het bezit van een PSO 30+- certificaat.

Social Enterprise

SE-WIJZIJNlogo-klein

Social Enterprise NL is aanjager van de groeiende beweging van sociaal ondernemers die werken aan de economie waarin voor iedereen winst wordt gecreëerd.

Swink is prominent lid vanaf de start van dit netwerk en levert een bijdrage aan het groeiende succes ervan.

Verder met Nederland

Hoe kunnen we tijdens en na de coronacrisis samen Nederland in de toekomst nét dat beetje socialer maken? Burgerinitiatief Verder met Nederland opgericht. Op het platform kun je jouw ideeën inleveren om mee te denken over de toekomst van Nederland.

Dit zijn initiatieven die duurzaamheid en inclusiviteit bevorderen. Denk jij mee??

WieZetJijop1.nu

Het WieZetJijop1 platform heeft als doel om werkgevers op te roepen om solidair te zijn. Solidair met hun medewerkers, maar ook met klanten en leveranciers. Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden, is de gedachte achter dit platform.

Wij vinden respectvol met elkaar omgaan en duidelijke communicatie ook belangrijk. Daarom steunen wij dit initiatief!

FIRA

FIRA is een online register dat de MVO-prestaties van bedrijven toont.

Zo is het voor inkopers zichtbaar hoe goed bedrijven als Swink maatschappelijk verantwoord ondernemen.

‘Op naar de 100.000 banen’-project

‘Op naar de 100.000 banen’ is een overkoepelende wegwijzer die werkgevers ondersteunt om banen voor mensen met een arbeidsbeperking te realiseren. Het doel is om de in het Sociaal Akkoord afgesproken 100.000 extra banen voor hen te gaan realiseren.

Swink realiseert ook banen voor mensen met een arbeidsbeperking en steunt het ‘Op naar de 100.000 banen’ project daarom van harte!

Sociale Zaken

Sociale Zaken is de marktplaats voor sociaal verantwoord inkopen. Met het Amsterdams Platform voor Sociale Firma’s zet Stichting De Omslag Amsterdamse sociale ondernemingen in de etalage voor gemeente en het bedrijfsleven.

Ook wij vinden stimuleren van sociaal inkopen belangrijk. Omdat dit de sector verstevigd. Daarom zijn wij een trotse partner..

De Normaalste Zaak

De Normaalste Zaak is een netwerk van MKB-ondernemers en grote werkgevers die mee kunnen doen op de arbeidsmarkt ‘de normaalste zaak’ vinden.

Ook wij vinden dit de Normaalste Zaak en zijn een buitengewoon trotse partner!

99vanAmsterdam

De 99vanAmsterdam is hét netwerk van werkgevers. Met elkaar bouwen zij aan een inclusieve arbeidsmarkt waarin het talent van iedereen die kan en wil werken, welkom is.

Wij zijn lid van de 99vanAmsterdam, omdat ook wij een inclusieve arbeidsmarkt belangrijk vinden.

Ik wil meer informatie

Velden met een * zijn verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.