Buitengewone

Initiatieven

Samen impact maken:

Wij vinden het creëren van impact buitengewoon belangrijk. Bij Swink doen we dat door banen te creëren voor mensen met autisme. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met initiatieven die allemaal op hun eigen manier impact maken:

 • Verder met Nederland

  Hoe kunnen we tijdens en na de coronacrisis samen Nederland in de toekomst nét dat beetje socialer maken? Burger­initiatief Verder met Nederland opgericht. Op het platform kun je jouw ideeën inleveren om mee te denken over de toekomst van Nederland.

  Dit zijn initiatieven die duurzaamheid en inclusiviteit bevorderen. Denk jij mee?

 • WieZetJijop1.nu

  Het WieZetJijop1 platform heeft als doel om werkgevers op te roepen om solidair te zijn. Solidair met hun medewerkers, maar ook met klanten en leveranciers. Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden, is de gedachte achter dit platform.

  Wij vinden respectvol met elkaar omgaan en duide­lijke communicatie ook belangrijk. Daarom steunen wij dit initiatief!

 • FIRA

  FIRA is een online register dat de MVO-prestaties van bedrijven toont.

  Zo is het voor inkopers zichtbaar hoe goed bedrijven als Swink maatschappe­lijk verantwoord ondernemen.

 • ‘Op naar de 100.000 banen’-project

  ‘Op naar de 100.000 banen’ is een overkoepelende wegwijzer die werkgevers ondersteunt om banen voor mensen met een arbeids­beperking te realiseren. Het doel is om de in het Sociaal Akkoord afgesproken 100.000 extra banen voor hen te gaan realiseren.

  Swink realiseert ook banen voor mensen met een arbeids­beperking en steunt het ‘Op naar de 100.000 banen’ project daarom van harte!

 • Sociale Zaken

  Sociale Zaken is de marktplaats voor sociaal verantwoord inkopen. Met het Amsterdams Platform voor Sociale Firma’s zet Stichting De Omslag Amsterdamse sociale ondernemingen in de etalage voor gemeente en het bedrijfsleven.

  Ook wij vinden stimuleren van sociaal inkopen belangrijk. Omdat dit de sector verstevigd. Daarom zijn wij een trotse partner..

 • De Normaalste Zaak

  De Normaalste Zaak is een netwerk van MKB-ondernemers en grote werkgevers die mee kunnen doen op de arbeidsmarkt ‘de normaalste zaak’ vinden.

  Ook wij vinden dit de Normaalste Zaak en zijn een buitengewoon trotse partner!

 • 99vanAmsterdam

  De 99vanAmsterdam is hét netwerk van werkgevers. Met elkaar bouwen zij aan een inclusieve arbeidsmarkt waarin het talent van iedereen die kan en wil werken, welkom is.

  Wij zijn lid van de 99vanAmsterdam, omdat ook wij een inclusieve arbeidsmarkt belangrijk vinden.

Meer weten?

Vind je duurzaam inkopen en daarmee social return ook belangrijk? En wil je meer weten over hoe wij dit samen met jou kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.