Goede voorlichting voor patiënten is bij alle behandelingen belangrijk. Maar hoe hou je informatie in folders, op informatiezuilen en de website actueel? Het beheren en up-to-date houden hiervan is complex en kost veel tijd. Er is een snellere en betere manier voor het beheren van patiëntenfolders. Hiermee kunnen zorginstellingen direct veel kosten besparen.

Patiënten informatiefolders beheren opnieuw uitgevonden

Bij het beheren van informatie voor patiënten komt veel kijken. De specialist moet de juiste info aanleveren, de afdeling communicatie verzorgt de redactie, de DTP’er zorgt voor de opmaak in de huisstijl en het webbureau plaatst de folders op de website. Wat als er nu één veilig en gebruiksvriendelijk systeem is dat dit allemaal automatiseert? En dat er daarnaast óók nog een partij met specialisten is die voor vlekkeloze invoer en contentbeheer zorgt? Dankzij de software van 4CLOUD® en de expertise van Swink wordt het beheer van patiëntenfolders sneller en beter dan ooit!

Deze ziekenhuizen maken al gebruik van de kracht van PiMS van 4CLOUD® en de expertise van Swink:

PiMS maakt beheren van patiënten informatie eenvoudig

PiMS van 4CLOUD® is een unieke online tool die alles biedt wat de zorg nodig heeft voor het beheren van patiënten informatie. Deze tool is veilig, gebruiksvriendelijk en kostenbesparend. Met PiMS wordt altijd actuele info getoond op jouw website, informatiezuilen en EPD. En dat ook nog eens automatisch in de huisstijl. Alle folders kunnen via de website worden aangeboden in HTML formaat of door het systeem automatisch gegenereerde PDF bestanden. Je hebt geen DTP’er meer nodig. Revisiebeheer en archivering is standaard onderdeel van het systeem.

“4CLOUD biedt met het PiMS patiënteninformatie portaal een gebruiksvriendelijke oplossing voor onze patiëntenfolders. Naast de voordelen die het portaal biedt, verloopt ook de samenwerking met 4CLOUD erg prettig.”

Natasja Pol

Traffic coördinator bij het Erasmus MC

logo Erasmus MC

Ontdek de kracht van PiMS

PIMS logo

Buitengewoon contentbeheer voor de zorg

Het benutten van de kracht van PiMS begint met het juist invoeren van bestaande content. Het migreren van bestaande patiënten informatie naar PiMS is een flinke operatie. Heb je geen capaciteit om de vaak honderden patiëntenfolders in te voeren? Dan zijn de specialisten van Swink bij uitstek de juiste mensen om dit voor jou te doen. Zij hebben veel kennis van PiMS en bovendien ruime ervaring met het werken voor zorginstellingen. Dankzij hun autisme zijn zij in staat langdurig nauwkeurig te werken. Een prettige gedachte bij het beheer van medische informatie die juist moet zijn.

“Wij zijn tot op de dag van vandaag blij met PiMS. Naast dat het een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing is, heeft 4CLOUD dit heel snel voor ons weten te implementeren. De hulp bij het overzetten van de content van Swink daarbij niet te vergeten. Dankzij hun hulp zijn alle folders snel en op de juiste manier ingevoerd.”

Pauline Roodenburg

Merkstrateeg bij het Erasmus MC

Pauline Roodenburg
4CLOUD logo

De juiste keuze voor de zorg

Onze kennis en ervaring met zorgorganisaties maakt Swink de juiste keuze. Bovendien maak je direct maatschappelijke impact bij ons. Wanneer je namelijk bij ons inkoopt, kunnen wij nog meer mensen met autisme aannemen. Zo draag je bij aan betaalde banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en geef je iets terug aan de maatschappij (= social return). Wij zijn in het bezit van het PSO 30+-certificaat. Dit houdt in dat iedere €1,- die je bij ons besteedt, €1,95 aan maatschappelijke impact oplevert.

Ja, ik wil mijn patiënten informatie beter en goedkoper beheren

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over wat PiMS voor jouw zorgorganisatie kan betekenen.

Velden met een * zijn verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.