Waarom bestaan we en hoe maken we het verschil?

Samen met onze klanten zorgen we voor duurzaam betaalde banen voor mensen met autisme. Zo kunnen zij onafhankelijk en zelfstandig zijn, zich ontwikkelen en hun dromen verwezenlijken. Met werk op een niveau dat recht doet aan hun kwaliteiten. Dat is onze missie. Door ons specialisme, onze deskundigheid én pragmatische instelling verrassen we onze klanten. We houden ervan om jouw vraagstuk op te lossen.

How: zo maken we het verschil

Wij zetten de buitengewone kwaliteiten van mensen met autisme in voor onze klanten. We proberen bestaande patronen te doorbreken. Op ons kantoor begeleiden wij collega’s met autisme op maat om zich snel te ontwikkelen tot professionals; als data- of contentspecialist. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn, dat betekent dat er rekening gehouden wordt met de aspecten van autisme. Dat doen we in de vorm van een prikkelarme omgeving, voldoende ruimte om rust te zoeken en duidelijke afspraken met elkaar te maken.

Data analist Niels legt dashboarding uit
Michelle aan het werk voor Erasmus MC

Vast dienstverband

Als na de proefperiode blijkt dat het werk goed opgepikt wordt en de medewerker het uitdagend genoeg vindt, biedt Swink een vast dienstverband aan. Want een vaste baan biedt perspectief tot zelfstandigheid. En Swink krijgt er de ideale werknemer voor terug: gefocust op kwaliteit, loyaal, gemotiveerd, altijd eerlijk en ambitieus. Daar profiteren onze marketing- en communicatieklanten ook van.

Unieke kwaliteiten benutten

Mensen met autisme werken snel en gestructureerd. Ze zijn analytisch heel sterk waardoor ze direct verbanden zien. Ze hebben een oog voor detail waardoor ze weinig fouten maken en doordat ze langdurig geconcentreerd kunnen werken blijven zij scherp. Deze eigenschappen lenen zich goed voor de werkzaamheden waarbij wij onze klanten kunnen ondersteunen.

puzzel

Ik wil contact opnemen

Velden met een * zijn verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.