UMC Utrecht Julius Centrum

Ziekenhuis site migratie

Het UMC Utrecht Julius Centrum is een van de 12 divisies binnen het UMC Utrecht. Het Julius is een internationaal toonaangevend centrum voor gezondheidswetenschappen en eerstelijnsgeneeskunde.

Opdracht

Onze contentspecialisten verzorgen het content­management voor het intranet en de internetwebsites van het Julius Centrum. Wij houden de websites actueel, herschrijven, plaatsen en optimaliseren content en bouwen websiteonderdelen voor de verschillende afdelingen binnen dit centrum. Dit doen wij in nauwe samenwerking met de communicatieprofessionals binnen het UMC.

Verder voerden we de content migratie uit van het intranet, waarvoor we content redigeerden, overplaatsten en meedachten over de indeling van de nieuwe omgeving. Doel: een nieuw, overzichte­lijk intranet met actuele informatie en waarop de gebruiker (snel) de informatie vindt die hij zoekt.

"Swink is een betrouwbare partner. Zo gebeurt het bijvoorbeeld dat ze een oplossing voor een probleem hebben terwijl onze eigen organisatie denkt dat het niet moge­lijk is. Ik beveel Swink dan ook met plezier aan."

Mirjam van Avezaath

Senior beleidsmedewerker communicatie bij UMC Utrecht

Buitengewoon fijn van Swink

We werken met een ‘strippenkaart’ waardoor het Julius Centrum ons flexibel kan inzetten voor haar websites.

Onze contentspecialisten geven advies, zoals over de gebruiksvriende­lijkheid en vindbaarheid van teksten en het beeldgebruik.