Stichting Opvoeden.nl (nu: Opvoedinformatie Nederland) ontwikkelt betrouwbare informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid met deskundigen uit de wetenschap, praktijk en ouders zelf. Deze informatie staat op Opvoeden.nl en wordt gebruikt in digitale toepassingen van gemeenten en organisaties uit de (jeugd)gezondheidszorg, geboortezorg, kinderopvang of onderwijs. Bijvoorbeeld in apps, digitale dossiers en websites. Bijna 4600 ouders praten via het Landelijk Ouderpanel mee over de teksten en filmpjes die voor hen ontwikkeld worden. Zo maken zij ouders echt begin- en eindpunt.

Stichting Opvoeden.nl maakt gebruik van deze buitengewone Swink-dienst:

Contentmanagement

Dankzij Swink kunnen ouders en professionals nog sneller de opvoedinformatie vinden die zij zoeken. Op Opvoeden.nl en alle andere digitale toepassingen en websites die deze informatie gebruiken. In een paar zinnen zijn de kernboodschappen uit iedere tekst samengevat zodat duidelijk is waar deze over gaat. Een grote klus, die Swink professioneel en zelfs eerder dan afgesproken opleverde.

Els Verkerk

(voormalig) Directeur-Bestuurder van Stichting Opvoeden.nl

Buitengewoon fijn van Swink

Onze content-specialisten weten de kern van een tekst te vangen en binnen het beperkt aantal tekens van een meta-discription te gieten.

Wij houden daarbij de klant op de hoogte van de voortgang en maken samen een duidelijke planning. En het liefst blijven we daar dan vervolgens ruim binnen.

Homepage van Stichting Opvoeden.nl