Start Foundation is een organisatie die zich inzet voor het creëren van werk voor mensen, die om verschillende redenen onvoldoende in staat zijn om zelfstandig een baan te vinden. Zij financiert bestaande initiatieven, maar zet ook zelf initiatieven op. De actie Maak er werk van is zo’n initiatief van Start Foundation. De actie had als doel aandacht te vragen voor mensen met een arbeidshandicap die graag aan het werk willen. Mensen met een functiebeperking konden een wens insturen die gematcht werd aan een organisatie die aansloot op die wens.

Start Foundation maakt gebruik van deze buitengewone Swink-diensten:

Contentmanagement

Logo Start Foundation
0
Tweets gestuurd
0
Wensen online gezet

“Fleur en Bram maakten er letterlijk werk van. Wat een top team.”

Remko van Riel

Communicatieadviseur

Portret Remko van Riel

Buitengewoon fijn van Swink

We hebben veel ervaring met het behandelen van de vragen van websitebezoekers. Onze contentspecialisten zijn met veel CMS’en bedreven. Hierdoor kunnen zij ook met een op maat gemaakt platform overweg.

maakerwerkvannu campagneposter

Swinker aan het woord

Portret Fleur Boesenkool

“Voor Start Foundation behandelde ik de wensen op Maakerwerkvan.nu, draaide ik een helpdesk en deelde matches met werkgevers op social media. Het was een uitdagende opdracht omdat de wensen en vragen die binnenkwamen heel divers waren. Het leuke aan de opdracht waren de succesvolle matches die we hebben kunnen maken voor de mensen die wensen indienden.”

Contenspecialist