Partners voor Jeugd

Buitengewone online campagnes

Partners voor Jeugd is een overkoepelend samenwerkingsverband van organisaties die actief zijn in de (preventieve) jeugdbescherming en jeugdreclassering. Samen bieden zij een stevige basis voor onze professionals die iedere dag bezig zijn met het beschermen van kwetsbare jeugdigen en het ondersteunen van hen en hun ouders.

Opdracht

Wij helpen met het opzetten en beheren van online marketing campagnes. Het doel van deze campagnes is om meer pleegouders te werven en het onder de aandacht brengen van maatwerk producten die William Schrikker (onderdeel van PvJ) heeft ontwikkeld.

Wij hebben daarnaast een omgeving opgezet waar we hun webdata uit verschillende bronnen samenbrengen. Deze data hebben we vervolgens gevisualiseerd in een dashboard. De automatische exports maken het voor de klant veel eenvoudiger om te rapporteren over de data. Daarnaast is het moge­lijk om data uit verschillende webtools makke­lijker naast elkaar te leggen. Dit zorgt voor een rijkere analyse van hun data:

  • Wij hebben data exports geautomatiseerd (uit analytics, Google Ads, tag manager, social media bronnen en meerdere e-maildiensten).
  • Data is geschoond en in een database gezet. Daarbij is ook de data verrijkt en getransformeerd, zodat die eenvoudiger te rapporteren is.
  • Wij hebben een dashboard gebouwd en dit online gezet bij de klant, zodat ze zelf hun rapporten kunnen draaien wanneer ze dat willen. Dage­lijks is er nieuwe data beschikbaar.

“Voor mij als communicatie-expert is het heer­lijk om met Swink te werken omdat ze snel schakelen, oplossingsgericht denken en meteen vertellen wat ze nodig hebben. Geen urenlange discussies, direct op de inhoud en als dingen niet logisch zijn hoor je dat meteen van ze. En dat maakt het zo geweldig om met hen te werken!”

Ronald van Drie

Communicatieadviseur Partners voor Jeugd

Buitengewoon fijn van Swink

Onze contentspecialisten zijn vertrouwd met het schrijven van frisse en vindbare webteksten. Door onze detailgerichtheid zien wij snel wat we aan je teksten kunnen verbeteren.

Swinker aan het woord

“William Schrikker Gezinsvormen wil een thuis bieden aan kinderen met een beperking en/of ernstige chronische ziekte. Hiervoor zoeken zij pleegouders. Wij helpen William Schrikker Gezinsvormen met het werven van pleegouders door te adverteren met Google Ads. WSGV kan als non-profitorganisatie gebruik maken van Google Ad Grants. Dat is een gratis advertentiebudget van Google. Met mijn kennis help ik WSGV door een effectieve Google Ads campagne op te zetten en die volgens de richtlijnen van Google Ad Grants te beheren. Dat het hier om een mooi initiatief gaat voor kwetsbare kinderen, geeft extra voldoening.”

Marcel Otte

Webanalist, SEO- & SEA-specialist

Teamleden:
FleurMatthijs