Partners voor Jeugd is een overkoepelend samenwerkingsverband van organisaties die actief zijn in de (preventieve) jeugdbescherming en jeugdreclassering. Samen bieden zijn een stevige basis voor onze professionals die iedere dag bezig zijn met het beschermen van kwetsbare jeugdigen en het ondersteunen van hen en hun ouders.

Partners voor Jeugd maakt gebruik van deze buitengewone Swink-diensten:

Online adverteren (SEA)

Data Analytics

“Voor mij als communicatie-expert is het heerlijk om met Swink te werken omdat ze snel schakelen, oplossingsgericht denken en meteen vertellen wat ze nodig hebben. Geen urenlange discussies, direct op de inhoud en als dingen niet logisch zijn hoor je dat meteen van ze. En dat maakt het zo geweldig om met hen te werken!”

Ronald van Drie

Communicatieadviseur Partners voor Jeugd

Ronald van Drie

Buitengewoon fijn van Swink

  • Onze contentspecialisten zijn vertrouwd met het schrijven van frisse en vindbare webteksten. Door onze detailgerichtheid zien wij snel wat we aan je teksten kunnen verbeteren.
Partners voor Jeugd homepage

Swinker aan het woord

Portret Marcel Otte

“William Schrikker Gezinsvormen wil een thuis bieden aan kinderen met een beperking en/of ernstige chronische ziekte. Hiervoor zoeken zij pleegouders. Wij helpen William Schrikker Gezinsvormen met het werven van pleegouders door te adverteren met Google Ads. WSGV kan als non-profitorganisatie gebruik maken van Google Ad Grants. Dat is een gratis advertentiebudget van Google. Met mijn kennis help ik WSGV door een effectieve Google Ads campagne op te zetten en die volgens de richtlijnen van Google Ad Grants te beheren. Dat het hier om een mooi initiatief gaat voor kwetsbare kinderen, geeft extra voldoening.”

Marcel Otte

Webanalist, SEO- & SEA-specialist