Jekuntmeer.nl, een initiatief van Stichting De Omslag, is dé sociale kaart voor participatieaanbod in de omgeving van Amsterdam, Utrecht en Zuid-Holland Noord. Op deze ‘marktplaats voor mogelijkheden’ vind je passend aanbod voor kwetsbare doelgroepen; van (vrijwilligers)werk, dansles tot een taalcursus en sport en spel. Door dit aanbod kunnen mensen met een kwetsbaarheid beter meedoen in deze maatschappij.

Jekuntmeer.nl maakt gebruik van deze buitengewone Swink-diensten:

Contentmanagement, Contentcreatie

Lees hier het klantverhaal van JeKuntMeer.

Logo jekuntmeer.nl
0
Nieuwsberichten geschreven
0
Projecten online
0
Regio's in beheer

Wij zijn heel enthousiast over het team van Swink. Hun enthousiasme, zorgvuldigheid en serieuze aanpak is heel aanstekelijk.

Corine van de Burgt

Directeur/bestuurder van Stichting De Omslag

portret van Corine van de Burgt directeur De Omslag

Buitengewoon fijn van Swink

Door ons autisme zijn we erg doelgericht en servicegericht. We zorgen er daardoor altijd voor dat jouw vraag opgelost wordt.

screenshot van eerste pagina jekuntmeer.nl

Swinker aan het woord

Marijn Bon

“Het werk voor Jekuntmeer.nl is erg divers en daardoor uitdagend. Samen met mijn collega’s ondersteun ik organisaties bij het online zetten van hun activiteiten en bezoekers bij het vinden van passende activiteiten. Daarnaast verzorgen we de nieuwsredactie. Ik en mijn collega’s hebben allemaal autisme en hebben dus net als de doelgroep van Jekuntmeer.nl een kwetsbaarheid. Dat maakt werken voor deze klant extra bijzonder.”

Contenspecialist