ONLINE ADVERTEREN DOOR SWINK

Branding met Google AdWords en Social Media Advertising

Online adverteren (SEA) is een aanvulling op je geoptimaliseerde website. Door te adverteren op Google en social media, word je zichtbaarder bij je doelgroep. Onze SEA & SMA-specialisten brengen met AdWords en Social Media Advertising je organisatie onder de aandacht. Wij helpen je om de juiste doelgroep te bereiken, je budget te bewaken en je naamsbekendheid te vergroten.

SEA – Adverteren met AdWords

SMA – Onder de aandacht op social media

Google Ad Grants – Non-profit adverteren

Autisme en online adverteren

Mensen met autisme zijn goed in het leggen van originele verbanden. Ook zijn wij vaak direct en pakken marketingvraagstukken op een concrete manier aan. Onze online specialisten hebben strategisch inzicht om op het juiste moment je campagnes in te zetten. Online adverteren bij Swink is hierdoor buitengewoon doelgericht.

Voor wie

Voor (middel)grote organisaties die hun naamsbekendheid willen vergroten. Met onze marketing bereik je je doelgroep, trekt je website meer bezoekers en genereer je meer leads. SEA en SMA zijn uitstekende middelen voor je branding en om als organisatie loyale volgers te krijgen.

Logo Triodos Bank
Logo PWC

Wat klanten van ons vinden

“Met Swink is er verbinding, begrip en de bouwstenen om ambities te realiseren. Swink heeft op social media onze nieuwe vestiging in Noordwijk gepromoot. Met de ervaringen uit dit eerste traject zijn we nu samen de nieuwe campagnes verder aan het verbeteren.”

Marc ten Oever

Operationeel manager bij Afval Loont Exploitatie I B.V.

Portret Marc ten Oever

Afval loont is een social enterprise (sociale onderneming) die zich inzet voor hergebruik van afval. Onze online specialisten ondersteunen deze organisatie met gerichte advertenties op Facebook en Google AdWords. Zo helpen we om hun naamsbekendheid te vergroten en om verder te groeien.

Ik wil meer informatie

Velden met een * zijn verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.