DATA ANALYTICS DOOR SWINK

Je belangrijkste KPI’s in heldere visualisaties

Binnen de meeste organisaties is veel data beschikbaar. De uitdaging is die data te ontsluiten, te analyseren en helder te presenteren. Met behulp van business intelligence tools kun je data gebruiken om je KPI’s continu te monitoren. Maar onze Data Analytics vaardigheden gaan verder: nieuwe verbanden ontdekken en voorspellingen doen behoren ook tot de mogelijkheden. Wij geven je inzichten waarmee je datagedreven beslissingen kunt nemen. Daar gaat je organisatie beter door presteren.

Visualisaties in PowerBI of Tableau

Gepersonaliseerd en altijd up to date

Autisme en data analytics

Onze specialisten hebben autisme en dat is voor data-analyse een groot voordeel. Niet alleen hebben we veel technische kennis in huis, maar hebben we door ons autisme ook een sterk analytisch ontwikkeld denkvermogen. Bovendien werken we nauwkeurig met oog voor detail. Daardoor ben je ervan verzekerd dat je data goed wordt verwerkt en geanalyseerd. Bovendien zien onze specialisten sneller verbanden dan mensen zonder autisme en komen ze met verrassende inzichten.

Voor wie

Voor (middel)grote organisaties die de data die ze hebben beter willen benutten. Wij helpen je met het ontsluiten en koppelen van databronnen. Vervolgens verwerken we die data in heldere visualisaties. Dat geeft je inzichten waarmee je betere beslissingen kunt nemen.

Logo Triodos Bank
Logo PWC

Wat klanten van ons vinden

“De bestaande statistiekentool was te duur en dus moest ik op zoek naar iets nieuws. Piwik was het geworden. Opensource en veilig. Wie kan daarbij ondersteuning bieden? Swink was het antwoord. Hun expert heeft een geweldige prestatie neergezet.”

Miryam Trahair

‎Intranet Specialist bij Vattenfall

Logo VattenFall

Een van onze webanalisten geeft Vattenfall uitleg over het inrichten van de web analytics tool Matomo (voorheen: Piwik) in hun intranetsite. Onze collega richt deze tool in naar de wensen van Miryam Trahair en haar collega’s en helpt ze om deze tool verder te optimaliseren. De tool wordt op maat gemaakt zodat die aansluit op hun behoeften.

Ik wil meer informatie

Velden met een * zijn verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.