CONTENTMIGRATIE DOOR SWINK

Zorgvuldig over naar een nieuwe omgeving

Is je organisatie toe aan een nieuwe website? Of is je Content Management Systeem (CMS) verouderd? Onze migratiespecialisten helpen je graag met het overzetten van inhoud naar de nieuwe omgeving. Wij bieden je een flexibele service én de zekerheid dat je contentmigratie buitengewoon snel en zorgvuldig gebeurt.

Gedegen contentanalyse: wat gaat mee?

Overzetten van je content

Start van je nieuwe website: nazorg

Autisme en contentmigratie

Autisme is een andere manier van informatieverwerking; onze focus ligt vaak op de details. Structureren en organiseren van informatie, om zo overzicht te creëren, is voor ons daarom een tweede natuur. Over de details hoef jij je dus geen zorgen te maken. De informatie op jouw website zetten wij snel en gestructureerd over naar de nieuwe omgeving. Wij houden je op de hoogte van de voortgang en betrekken je bij de uitvoering. Samen met jou gaan we voor de hoogste kwaliteit.

Voor wie

Voor (middel)grote organisaties die hun website of CMS willen overzetten naar een nieuwe omgeving. We ondersteunen je vanaf de oriëntatiefase tot en met het moment dat je nieuwe website of CMS klaar is. We zijn flexibel en kunnen inspringen in elke fase van jouw contentmigratie. Bij ons krijg je een service op maat.

Logo Triodos Bank
Logo PWC

Wat klanten van ons vinden

“Contentmigratie bij Swink betekent flexibiliteit en kwaliteit. Het is full service: van het overzetten van content tot en met het schrijven ervan.”

Sr. Communicatieadviseur St. Antonius Ziekenhuis

Corine Borghardt

Portret Corine Borghardt

Wij hebben voor het St. Antonius Ziekenhuis een websitemigratie uitgevoerd naar een nieuw CMS. Naast het overzetten van content schreven onze contentspecialisten ook introteksten.

Ik wil meer informatie

Velden met een * zijn verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.