CONTENTMANAGE­MENT DOOR SWINK

Een actuele en aantrekkelijke website

De inhoud (content) van je website moet aantrekkelijk en actueel zijn. Zo blijven je bezoekers terugkomen. Organisaties vinden content schrijven en plaatsen vaak complex. Ze missen de tijd, kennis en capaciteit om hun website, CMS of helpdesk bij te houden. Contentmanagement door Swink is dan de oplossing.

Website onderhoud: geen CMS is te complex

Contentcreatie: onderscheidende webteksten

Helpdesk: ondersteuning op afstand

Autisme en contentmanagement

Mensen met een vorm van autisme zijn nauwlettend en volgen zorgvuldig je procedures. Onze kracht is dat we rekening houden met de invloed van content op je gebruiker én je Google ranking. Hierdoor ben je verzekerd van een nauwkeurig contentbeleid gericht op je doelgroep.

Voor wie

Voor (middel)grote organisaties die externe capaciteit zoeken voor hun CMS-beheer, helpdesk of webredactie. Onze contentspecialisten ondersteunen je bijvoorbeeld door pagina’s te bouwen, praktisch advies te geven en door foutmeldingen op te lossen. Wij adviseren op het gebied van content, maar houden ook rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Wij helpen je om de kwaliteit van je online omgeving buitengewoon te verbeteren.

Logo Triodos Bank
Logo PWC

Wat klanten van ons vinden

“Alle teksten zijn informatiever en aantrekkelijker herschreven en de content geoptimaliseerd voor betere vindbaarheid door zoekmachines. Swink begrijpt snel wat het probleem is, kijkt naar het totaalplaatje en zorgt, binnen de kaders van de opdracht, voor een oplossing.”

Adri van der Dussen

Sectormanager Erasmus MC Academie

logo Erasmus MC

Voor het Erasmus MC verzorgen wij het contentmanagement. Ook kunnen medewerkers bij ons terecht als ze een webpagina willen bouwen, structuren en voor het opstellen van formulieren en advies over hoe ze teksten en afbeeldingen plaatsen.

Ik wil meer informatie

Velden met een * zijn verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.