CONTENTCREATIE DOOR SWINK

Aansprekende content voor je doelgroep

Naast website onderhoud creëren wij ook aansprekende content voor je doelgroep. Denk hierbij aan webteksten of social media-berichten. Ook maken wij graag aantrekkelijke nieuwsbrieven voor je relaties. Met onze contentcreatie bereik je je doelgroep, behaal je meer doelen (= conversies) en blijven je bezoekers terugkomen.

Onderscheidende webteksten

Social media onderhoud en beheer

Gebruiksvriendelijke teksten (usability)

Autisme en contentcreatie

Mensen met autisme, die zijn toch alleen maar goed in werken met cijfers? Welnee. Een aantal van onze collega’s zijn juist zeer talig. Omdat wij informatie op een andere manier verwerken, gaat onze aandacht vooral uit naar de details. Daarom zijn we goed in het secuur redigeren (denk aan: spelfouten, zinsopbouw) en optimaliseren van je webteksten. Door onze andere informatieverwerking zijn we verder buitengewoon goed in het schrijven van scorende teksten met een verrassende invalshoek. Met contentcreatie van Swink val je op en onderscheid je je van de concurrentie.

Voor wie

Voor (middel)grote organisaties die hun doelgroep aansprekende content willen bieden. Met de inzet van onze specialisten vergroot je je bereik en onderscheid je je met unieke content.

logo st antonius ziekenhuis
Logo Triodos Bank
logo abrona

Wat klanten van ons vinden

“Swink is de uitbreiding van onze afdeling met online communicatie-experts.”

Manager Corporate

Communicatie Vebego International

logo Vebego

Voor Vebego verzorgen wij onder andere de verspreiding van hun social media-berichten en maken en plaatsen berichten op hun intranet. Met webanalytics-rapportages geven wij vervolgens inzicht in de prestaties van deze berichten.

Ik wil meer informatie

Velden met een * zijn verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.