Suzanne van Kastel

Suzanne van Kastel in het kort

  • Functie: Teammanager
  • Werkt bij Swink sinds: 2015
  • Opleiding : NIMA Marketing A & B,  Management, Economie & Recht (Hogeschool van Amsterdam)
  • Certificaten en cursussen: Black Belt, Master of Marketing TIAS, Masterclass Preventief en Bijzonder Beheer, Agile SCRUM
  • Aanwezig: maandag t/m donderdag en vrijdagochtend

Wat kan ik voor je doen?

Ik denk met je mee en adviseer over opdrachten die je door ons wilt laten uitvoeren. Bijvoorbeeld welk resultaat je wilt zien en wanneer het klaar moet zijn. Ik stem de planning met je af. Ook informeer ik je over de voortgang van de opdracht, of het budget hiervoor nog op schema ligt of over eventuele issues.

Ik stuur verder het data- en het contentmarketingteam aan. Wij helpen je om te bepalen wat er bijvoorbeeld in je dashboard moet komen te staan. Of richten social mediacampagnes voor je in waarmee je meer en ook de juiste bezoekers aantrekt. Als teammanager is het mijn belangrijkste taak om ervoor zorgen dat mijn team je opdrachten goed en naar wens kan uitvoeren. Ik vind het een uitdaging om je hierbij te verrassen door nét dat beetje extra te leveren. Ik heb bij Swink een coachende rol: ik zorg ervoor dat mijn collega’s zich zowel persoonlijk als vakinhoudelijk kunnen ontwikkelen. Als MT-lid ligt mijn grootste focus op de strategieontwikkeling en de professionalisering van ons bedrijf.

Buitengewoon leuke weetjes over Suzanne

  • Is het baasje van kantoorhond Tobi en gaat in haar vrije tijd graag met hem wandelen. Haar andere hobby’s zijn: uitstapjes maken met het gezin, reizen en lezen.
  • Is niet met de ooievaar gekomen, maar met de KLM. Ze is namelijk geadopteerd en haar roots liggen oorspronkelijk in Korea. Ze vindt het dan ook ingewikkeld wanneer mensen haar vragen: waar kom je vandaan? Suzannes reactie is dan meestal: ‘Hoe bedoel je?! Waar ik geboren ben, waar ik woon of hoe ik aan mijn zuidelijke accent kom?’
  • Heeft ondanks haar hoogtevrees tóch geparasaild en parachute gesprongen.

Blogs van Suzanne