Buitengewone

TRAINING

Data analytics training

Kom je niet uit je analyse tool, of heb je op dit moment een opdracht waarbij je niet weet waar te beginnen? Dan kan een data analytics training of workshop van Swink de uitkomst bieden. Dankzij hun jarenlange ervaringen kennen onze data analisten alle trucs die de tools te bieden hebben en weten ze ook de meest lastige opdrachten gestructureerd aan te pakken.

Een taartdiagram

De waarde van één-op-één

Een workshop kan in groepen, maar ook een sessie één op één wordt door onze klanten als erg prettig ervaren. Niet alleen zul je na een uur veel nieuwe ideeën en kennis hebben opgedaan, ook wordt er aandacht besteed aan dat waar jij behoefte aan hebt. Vaak vinden klanten het prettig om een aantal weken na elkaar samen na te denken over een uitdaging.

Autisme en data analytics

Onze specialisten hebben autisme en dat is voor data-analyse een groot voordeel. Niet alleen hebben zij veel technische kennis in huis, maar hebben door hun autisme ook een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen. Bovendien werken zij nauwkeurig met oog voor detail.

Onze klanten ervaren het contact als erg prettig en eer­lijk, gestructureerd en bewonderen het detail waarmee oplossingen worden uitgedacht.

Meer weten?