Buitengewone

CONSULTANCY

Data analytics consultancy

Het groeien naar een data gedreven organisatie kan een langdurig traject zijn, waar we organisaties graag bij ondersteunen. Door periodiek een expert mee te laten denken met de ontwikkelingen van jouw webontplooiingen kom je verder en leren jij en je collega’s om gefundeerde beslissingen te nemen waarvan de gehele organisatie groeit.

Een nog niet afgemaakte puzzel

Maande­lijkse rapportage

Veel bekende organisaties vragen ons om maande­lijks mee te denken met het meten van de doelstellingen en deze met behulp van data tegen het licht te houden en te optimaliseren. Omdat we met onze rapportages mikken op tweerichtingsverkeer worden vanaf het eerste overleg al bottlenecks duide­lijk die direct kunnen worden aangepakt.

Een blik van buitenaf

Onze ervaring leert ons dat al vanaf de eerste keer dat we echte bezoekersdata presenteren veel reacties losmaken, welke opzet is er gebruikt voor de webpagina of bezoekersreis, waarom juist op die manier, hoe reageren bezoekers daarop? Een blik van buitenaf kan helpen om processen binnen de organisatie te identificeren en om te ontdekken waarom een bepaalde aanpak wel of niet gewerkt heeft. We gebruiken hier een holistisch perspectief, dat kijkt naar strategie, procedures, de mensen, beschikbare tools en de data zelf. Kleine aanpassingen op het juiste vlak helpen organisaties stappen verder. Benieuwd geraakt? Neem eens contact op om meer te leren over onze ervaringen en hoe wij jouw kunnen helpen.

Meer weten?