• gepubliceerd
  • leestijd
    ± 1 minuut

Intranet – interne communicatie

Op uw intranet, het beveiligde netwerk binnen uw bedrijf, kunnen werknemers effectiever en sneller samenwerken en ook informatie uitwisselen.

Op uw intranet, het beveiligde netwerk binnen uw bedrijf, kunnen werknemers effectiever en sneller samenwerken, informatie uitwisselen en zijn belangrijke procedures duide­lijk op één centrale plek vindbaar. Als het goed is, natuur­lijk…

Soms komt, door reorganisaties, uitbreidingen of juist snijden in personeel, het bijhouden intranet in de verdrukking. Terwijl tegenwoordig voor mobiele werkers een centrale plek voor opslag van data, zo essentieel is.

Swink krijgt steeds meer opdrachten van bedrijven en organisaties die het up-to-date houden van hun intranet uitbesteden. Wij analyseren de content én het gebruik, schonen de content op en adviseren verbeteringen. En nog belangrijker: we brengen structuur in het beheer. Wij houden de agenda bij – wie binnen uw bedrijf wanneer wat op de site moet zetten – en voeren een redactie-slag uit en zetten de content daadwerke­lijk voor u op intranet en vervangen oude informatie.

U houdt natuur­lijk altijd de controle. Het is úw communicatiemiddel: tussen u en uw medewerkers en tussen medewerkers onderling. Voor het beheer koopt u bij ons via een ‘strippenkaart’ een aantal werkuren in. Zo houdt u de kosten in de hand en krijgt u een duide­lijk inzicht in de door ons bestede uren. Heeft u nog geen intranet? Denkt u dat uw organisatie daar te klein voor is? Kijk wat wij voor u kunnen betekenen!