• gepubliceerd
  • leestijd
    < 1 minuut

Intranet – contact met en tussen werknemers

Wij analyseren de content én het gebruik, schonen de inhoud op en adviseren verbeteringen. En nog belangrijker: we brengen structuur in het beheer.

In hectische tijden van reorganisaties, mobiel werken, uitbreidingen of juist snijden in personeel komt het bijhouden van intranet vaak in de verdrukking.

Swink krijgt steeds meer opdrachten van bedrijven en organisaties voor het up-to-date houden van hun intranet . Wij analyseren de content én het gebruik, schonen de inhoud op en adviseren verbeteringen. En nog belangrijker: we brengen structuur in het beheer. Wij houden de agenda bij – wie binnen uw bedrijf wanneer wat op de site moet zetten – voeren een redactie-slag uit, zetten de content daadwerke­lijk op intranet en vervangen oude informatie.

U houdt zelf natuur­lijk de eindredactie. Het is uw communicatiemiddel: tussen u en uw medewerkers en tussen medewerkers onderling. Een ideaal instrument waarmee procedures en belangrijke informatie duide­lijk op één centrale plek vindbaar is. Voor het beheer koopt u bij ons via een ‘strippenkaart’ een aantal werkuren in. Zo houdt u de kosten in de hand en krijgt u een duide­lijk inzicht in de door ons bestede uren. Heeft u nog geen intranet? Denkt u dat uw organisatie daar te klein voor is? Overleg het eens met ons!