• gepubliceerd
  • leestijd
    < 1 minuut

5 jaar Swink

De online communicatie-kanalen waarbij Swink de ondersteuning verleent, variëren van websites, blogs en social media tot helpdesk en intranet.

De combinatie van kennis, ervaring, vernieuwing en afstemming met klanten maakt dat Swink inmiddels al 5 jaar als social enterprise succesvol is. De online communicatie-kanalen waarbij wij de ondersteuning verlenen, variëren van websites, blogs en social media tot helpdesk en intranet.

Swink is geen afstande­lijke adviseur, maar duikt in uw probleem en komt, na gedegen analyse, met passende oplossingen, die in uw unieke situatie het beste werken.
Bovendien levert Swink de ´handjes´ die het werk ook daadwerke­lijk uitvoeren. Dit totaalpakket wordt uitgevoerd door betrokken mensen die vaak, juist door hun autisme-gerelateerde handicap, speciale talenten bezitten. Zoals: zeer geconcentreerd kunnen werken en ‘kennisexpert’ zijn rond bepaalde onderwerpen zoals internet en social media. Daardoor zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen deze ook snel toepassen.

Bedrijven en organisaties die hun website, social media verkeer en intranet door ons laten beheren, geven hun zorgen uit handen en krijgen alerte en snelle uitvoering retour. Al 5 jaar. En daar zijn we best trots op.

Andere artikelen: